Arrangementen

Bij alle arrangementen zorgt het team van Koetshuis de Burcht ervoor dat er genoten kan worden van betaalbare klasse en passie van de dranken en gerechten. Dit alles in een unieke kerstsfeer op de Drijvende IJsbaan.

Borrel On Ice

Op een schitterende locatie vindt u in de wintermaanden een sfeervol verlichte ijsbaan met bijbehorend wintercafé waar u, met vrienden, collega’s, of relaties het jaar afsluit. Met uw gasten en onze horecapartner maken wij er een bijzonder (kerst)borrel van. Een Borrel On Ice duurt maximaal twee uur en is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen en voor €25,00 per persoon. Binnen het arrangement vallen fris, bier, wijn en 2 rondes met luxe hapjes. Voor iedere borrelaar is er een schaatsticket voor dezelfde dag.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen

Big Green Egg party

Het is een trend: barbecueën nieuwe stijl. Onbezorgd genieten terwijl de experts van de keuken hun werk doen op de Big Green Egg. De lekkerste gerechten worden bereid terwijl deelnemers genieten van de unieke de sfeer van de Drijvende IJsbaan of zelf een rondje schaatsen. Voor de Big Green Egg party is vooraf reserveren noodzakelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus tijdig reserveren wordt aangeraden. De Big Green Egg party is er voor €30,00 per persoon inclusief schaatsticket voor dezelfde dag. Excl. drankjes.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen

Studenten Ketel Curling Toernooi

De meest maffe teamoutfits, kerstsfeer, glijdende ketels en vooral een avond vol fun! Op woensdag 15 december is er op de Drijvende IJsbaan wederom het Leids Studenten KetelcurlingToernooi. Teams van 4-6 personen nemen het tegen elkaar op en strijden om de Leidse Ketel Curling Bokaal. Per team bedraagt de inschrijving €50,00. Het toernooi begint om 17:00 uur en eindigt om 20:30u. De baan sluit om 21:00u precies.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen

Ketelcurling-arrangement

U wordt ontvangen met een warme chocomel, slagroom of een heerlijke glühwein. Onze spelbegeleider brengt u de regels, de technieken en de tactieken van het ketelcurlingspel bij. Na deze korte uitleg wordt een competitie gespeeld op de curlingbaan. Met uiteraard voor het winnende team een ludieke prijs. Een team bestaat uit tenminste vier personen en maximaal 6 personen. Per team bedraagt de inschrijving €125,00 inclusief 4 consumpties (fris, bier en wijn) per speler. Het ketelcurlen beslaat zo’n anderhalf uur. De eerste rondes zijn om 17.30u en de laatste ronde vangt aan om 19.30.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen

Ketelcurlingarrangement inclusief diner

Naast het boeiende en uitdagende ketelcurlingsspel bieden wij u een winters diner bij het nabijgelegen Koetshuis de Burcht aan. Het Koetshuis 'de Burcht' staat bekend als een bijzondere locatie midden in het centrum van Leiden en kent een uitstekende keuken. Het diner is voorafgaand of aansluitend aan het ketelcurlen en de tijden van curlen en dineren worden vanzelfsprekend op elkaar afgestemd. Zo bent u altijd op tijd. Een team bestaat uit tenminste vier personen en maximaal 6 personen. Per team bedraagt de inschrijving €125,00 inclusief 4 consumpties (fris, bier en wijn)per speler op de baan. Het diner bestaand uit een voor- hoofd en nagerecht bedraagt €38,50 per speler. Excl, drankjes.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen

Sylvester borrel

Nieuwjaarsborrels worden leuker in een unieke omgeving: de sfeervol verlichte Drijvende IJsbaan. Samen met onze horecapartner zorgen wij voor een fijne ontvangst en een feestelijke start van het nieuwe jaar met uw collega’s of vrienden. Een Sylvester borrel – à € 25,00 - is mogelijk vanaf 1 januari en voor groepen vanaf 10 personen. De nieuwjaarsborrel duurt maximaal twee uur. Binnen het arrangement vallen fris, bier, wijn en 2 rondes met luxe hapjes. Voor iedere borrelaar is er een schaatsticket voor dezelfde dag.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen

Winterbierproeverij

In winterse sfeer vijf winterse bieren proeven. Mooier wordt het niet. Op de Drijvende IJsbaan, bij het horeca chalet, wordt er ruimte gemaakt voor de echte bierliefhebbers. Terwijl de schaatsers hun rondjes schaatsen, start de proeverij van vijf verschillende winterbieren. Vanaf de eerste slok tot het laatste glas genieten van stevige smaken en dito bieren. Het kan op de Drijvende IJsbaan. Voor de Winterbier-proeverij is vooraf reserveren noodzakelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus tijdig reserveren wordt aangeraden. Deelnemen aan de winterbierproeverij kan voor € 25,00 per persoon, inclusief een kaartje om op dezelfde dag te schaatsen. Er worden bij de proeverij 4 speciaalbieren geschonken en één maal luxe hapjes geserveerd.
Meer info of boeken via: Tickets Arrangementen