Arrangementen

Borrel On Ice

Iedere dag mogelijk
Kosten: €24,75 p.p. (v.a. 15 personen)

Op een schitterende locatie in het historisch centrum van Leiden vindt u in de wintermaanden een sfeervol verlichte ijsbaan met bijbehorend wintercafé. Hier kunt u samen met vrienden, collega’s of relaties een kerstborrel houden of gewoon gezellig het jaar afsluiten. Met uw gasten en onze horecapartner SleutelStart maken wij er een bijzondere en gezellige borrel van. Een Borrel On Ice is mogelijk voor groepen vanaf vijftien personen.

Meer info of boeken? Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl

Schaatspartijtje

Iedere dag mogelijk / 10:00 - 20:00 uur
Kosten: v.a. €12,50 p.p. (v.a. 10 personen)

Voor de sportieve kinderen die wat te vieren hebben, is er de mogelijkheid om hun feestje te geven op de Drijvende IJsbaan. Tijdens dit partijtje kun je met je vriendjes en vriendinnetjes schaatsen tot sluitingstijd. Wij zorgen tijdens het feestje dat er voldoende te eten en te drinken is. Eventueel kan je je feestje afsluiten met poffertjes of patat, zodat iedereen met een volle maag van de Drijvende IJsbaan vertrekt. Het Schaatspartijtje is er voor groepen vanaf tien personen en kan – afhankelijk van de wensen – al gevierd worden vanaf €12,50 per persoon.

Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl voor meer informatie. Zet in de mail meteen op welke datum je het feestje wil vieren en hoeveel kinderen er op het partijtje komen.

Bedrijven KetelCurling Toernooi

11 & 12 december 2023 / 17:30 uur & 19:00 uur
Kosten: €150,00 per team

Op de avond zelf ontvangen wij u met warme chocolademelk of een heerlijke glühwein. Onze spelbegeleider brengt vervolgens de regels, de technieken en de tactieken van het edele ketelcurlingspel bij. Na deze uitleg speelt u een competitie op de Drijvende IJsbaan zelf. De baan is voor deze gelegenheid omgebouwd tot curlingbaan. Uiteraard is er voor de winnaars een ludieke prijs. Bedrijven-KetelCurling kan op twee dagen (11/12 of 12/12) en er kan gestart worden op twee verschillende tijden: Om 17:30 uur (einde ca. 19:00 uur) of om 19:00 uur (einde ca. 20:30 uur). Een toernooironde duurt ca. anderhalf uur. Om 21:00 uur precies sluit de ijsbaan. Ketelcurlen kan met een team van minimaal zes en maximaal acht personen. Meer info? Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl.

Verenigingsschaatsen

1 t/m 4 januari 2024 / v.a. 18:00 uur
Kosten: €8,00 p.p. (v.a. 10 personen) 

Wil je met je eigen sportteam van je vereniging in het nieuwe jaar wel weer in beweging komen, maar ben je nog niet toe aan een echte training? Dan kun je het nieuwe jaar gezond én gezellig beginnen met het verenigingsschaatsen op de Drijvende IJsbaan. Ieder team van tenminste tien personen kan de hele avond komen schaatsen . Met een groepsgrootte van tien personen of meer betaal je €8,00 en dat is minder dan je normaal gesproken per persoon betaalt. 

Verenigingsschaatsen kan op maandag tot en met donderdag in het nieuwe jaar. Verenigingsschaatsen kan op maandag tot en met donderdag in het nieuwe jaar. Wil je met je vereniging schaatsen? Laat het ons weten via een mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl. Niet doorvertellen, maar andere groepen van minimaal tien personen mogen ook gebruikmaken van dit arrangement…. Meer info? Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl.

Bij alle arrangementen zorgt het horeca-team van SleutelStart ervoor dat men kan genieten van betaalbare dranken en eventueel snacks. Dit alles in een unieke wintersfeer op de Drijvende IJsbaan.

Wintervaarten

Iedere dag mogelijk
Kosten: v.a. €10,00 p.p.

Ontdek de winterse wereld vanaf de Drijvende IJsbaan. De Leidse binnenstad is prachtig! De vele historische panden, gerestaureerde kerken, romantische steegjes, hofjes; het kan niet op! In Leiden is in de winter tijdens de Winter Wonder Weken genoeg te ontdekken; de Drijvende IJsbaan, de kerstmarkt, de vele kerstversieringen en de verlichting langs de oevers zorgen voor een grandioos en sfeervol geheel! Dit alles te bewonderen vanaf het water maakt het nog vele malen mooier.

Vanaf de Drijvende IJsbaan stap je aan boord van ons scheepje en geniet al varende van de wintersfeer. Rembrandt, één van onze beroemdste inwoners, kijkt over onze schouder mee, als we vanaf het water genieten van het schilderachtige uitzicht op de verlichte stad. De lage zon, de rijp op de bomen en de weerspiegeling van de lichtjes in het water, maakt deze vaartocht tot een onvergetelijke Wintervaart. Aan boord zit u overdekt en droog. Fleecedekens houden u warm; een beker glühwein of warme chocolademelk helpt hier natuurlijk ook bij.

Een Wintervaart is iedere dag mogelijk voor groepen vanaf vijftien tot maximaal 30 personen. (vanaf €10,00).

Meer info of boeken? Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl.

Studenten KetelCurling Toernooi

13 december 2023 / 17:30 uur
Kosten: €75,00 per team

De meest maffe teamoutfits, kerstsfeer, glijdende ketels en vooral een avond vol fun! Zoals alle eerdere jaren vindt ook dit jaar het Leids Studenten-KetelcurlingToerrnooi plaats. Teams van zes personen nemen het hier tegen elkaar op en strijden om de enige echte Leidse StudentenKetelCurlingBokaal. Het toernooi begint om 17:00 uur met een ‘Meet and greet’  met Barry Badpak. De wedstrijden starten om 17:30 uur en eindigen om 20:30 uur. Om 21:00 uur precies sluit de ijsbaan. Vol is vol, dus meld je team snel aan! Meer info? Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl.

Sylvester borrel

Vanaf 1 januari 2024, iedere dag mogelijk 
Kosten: €24,75 p.p. (v.a. 15 personen)

Nieuwjaarsborrels worden nog leuker in een unieke omgeving. Samen met onze horecapartner Sleutelstart zorgen wij voor een fijn ontvangst en een feestelijke start van het nieuwe jaar met uw collega’s of vrienden. Een Sylvester borrel is mogelijk voor groepen vanaf vijftien personen.

Meer info of boeken? Mail naar backoffice@StichtingSportInBeeld.nl