SponsorLoterIJS


WIN 90 METER BUITENBOARDING BIJ DE DRIJVENDE IJSBAAN IN LEIDEN!

Doe mee aan de unieke Drijvende IJsbaan SponsorLoterIJS en maak kans op unieke zichtbaarheid middenin het historisch centrum van Leiden! Altijd al willen schitteren op een unieke locatie? Dan nodigt Stichting Sport in Beeld je uit om deel te nemen aan onze ludieke SponsorLoterIJS! Voor €500,- (excl. BTW) per lot doe je al mee. En het beste van alles? Met iedere inleg draag je sowieso bij aan de realisatie van de Drijvende IJsbaan in Leiden en toont je organisatie maatschappelijke betrokkenheid.

VOOR WIE?

Iedereen die geïnteresseerd is in het ondersteunen van de Drijvende IJsbaan kan meedoen met de SponsorLoterIJS!

HOE WERKT HET?

Voor €500,- (excl. BTW) maak je kans op het exclusieve recht om je organisatie te tonen op de buitenboarding van de Drijvende IJsbaan op de Nieuwe Rijn in Leiden. Hierbij gaat het om zo’n negentig meter boarding aan de buitenkant van de Drijvende IJsbaan in de periode van 8 december 2023 tot en met 7 januari 2024.

Op 21 november trekt de notaris uit alle deelnemers drie loten. Zij winnen dan ook drie prijzen:
De 3e prijs: honderd toegangskaarten (à €9,-) voor de Drijvende IJsbaan op de Nieuwe Rijn in Leiden
De 2e prijs: vijftig toegangskaarten (à €9,-) en een gratis deelname aan het Bedrijvenketelcurlingtoernooi.
De 1e prijs: is natuurlijk de gelukkige winnaar van negentig meter boarding aan de buitenzijde van de Drijvende IJsbaan!

ALTIJD PRIJS EN ZICHTBAARHEID

Als deelnemer nodigen we je uit om bij de trekking aanwezig te zijn. Daar ontvang je een drankje en tien toegangskaarten voor de Drijvende IJsbaan. Verder draait van iedere deelnemer het beeldmerk vier weken lang mee op het led-scherm dat op een prominente plaats op de Drijvende IJsbaan te zien zal zijn. Zo is iedere deelnemer toch zichtbaar!

MEEDOEN?

Klik op deze link om direct je lot(en) aan te schaffen.

Na betaling volgt áltijd een bevestiging en een factuur. Geen bevestiging of factuur ontvangen? Laat het ons dan weten via Penningmeester@StichtingSportInBeeld.nl

Voorwaarden SponsorLoterIJS

Voorwaarden voor de loterij georganiseerd door Stichting Sport in Beeld, waarbij de inzet €500,- (excl. BTW) is en deelnemers met een logo op een scherm komen om kans te maken op ca. 90 meter boarding bij de Drijvende IJsbaan:

Inzet: De inzet voor de loterij bedraagt €500,- per deelnemer (excl. BTW). Dit bedrag dient voorafgaand aan de loterij te worden overgemaakt op de rekening van de Stichting Sport in Beeld. Alleen deelnemers die het volledige bedrag hebben betaald, komen in aanmerking voor een geldig lot. De inzet komt ten goede van de realisatie van de Drijvende IJsbaan, editie 2023.

Deelnemers: De loterij staat open voor alle individuen, bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van ca. 90 meter boarding bij de Drijvende IJsbaan.

Geldigheid van een lot: Een lot wordt als geldig beschouwd wanneer het verschuldigde bedrag voorafgaand aan de trekkingsdatum is ontvangen op de rekening van de Stichting Sport in Beeld. Elk individu, bedrijf of organisatie kan meerdere loten kopen, waarbij elk lot afzonderlijk geldig is.

Prijs: De 1e prijs van de loterij is ca. 90 meter boarding bij de Drijvende IJsbaan. De winnaar krijgt het recht om een logo over een afstand van ongeveer 90 meter te tonen op de boarding van de Drijvende IJsbaan tijdens de periode van 8 december 2023 tot en met 7 januari 2024 in Leiden.

Trekking: De trekking van de loterij vindt plaats op 21 november 2023, ca 19:30 uur tijdens de Binnenstadborrel op locatie van het Nederlandse hoofdkantoor van Heineken, Stationsweg 43 te Leiden.

Winnaar: De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle geldige loten die zijn ingediend. De trekking zal eerlijk en transparant verlopen onder toezicht van vertegenwoordigers van de Stichting Sport in Beeld en een notaris.

Aankondiging van de winnaar: Na de trekking wordt de winnaar zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd via de contactgegevens die bij de inschrijving zijn verstrekt. De naam van de winnaar kan ook openbaar worden gemaakt op de website of andere communicatiekanalen al dan niet van de Stichting Sport in Beeld.

Overdracht van rechten: De winnaar van de loterij kan de gewonnen boardingrechten niet overdragen aan een andere partij. De rechten zijn strikt persoonlijk en kunnen niet worden verkocht, verhandeld of op enige andere wijze overgedragen aan derden.

Publiciteit: Door deel te nemen aan de loterij stemmen de deelnemers ermee in dat de Stichting Sport in Beeld hun logo's en de naam van de winnaar mag gebruiken voor publicitaire doeleinden en promotieactiviteiten met betrekking tot de loterij en de Drijvende IJsbaan.

Aansprakelijkheid: De Stichting Sport in Beeld is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel voortvloeiend uit de deelname aan de loterij of het gebruik van de gewonnen boardingrechten bij de Drijvende IJsbaan.

Rechtsgeldigheid: Deze voorwaarden vormen een bindende overeenkomst tussen de deelnemers en de Stichting Sport in Beeld. Door deel te nemen aan de loterij stemmen de deelnemers in met alle bovengenoemde voorwaarden en verklaren zij dat zij aan alle toepasselijke wetten en voorschriften voldoen.